Proč zvolit internetový obchod NetNews


Vlastní eshop - zkuste zdarma

 

Jednoduché ovládání!

Nenuťte své zaměstnance absolvovat školení a semináře systémů se složitou administrací, ze kterých se budou vracet zmatení a frustrovaní. Pořiďte jim raději systém NetNews, který je tak intuitivní, že ho během několika minut zvládne i uživatel začátečník. Zjednodušování ovládání na maximum nás baví.

 

SEO - optimalizace pro fulltextové vyhledávání

Optimalizaci pro vyhledávače věnujeme velkou pozornost. K čemu Vám bude krásný internetový obchod, který nebude vydělávat? Jak Vás najdou Vaši budoucí zákazníci? Proč si koupí zboží právě u Vás? Budou se k Vám pravidelně vracet? To jsou otázky, které definují Váš budoucí úspěch na trhu bez hranic, kde nespokojený zákazník odchází jinam tak snadno, jako přišel.

Google Seznam

 

Napojení na Zboží.cz, Heureka.cz

Kouzlo informačních technologií je v jednoduchosti vyhledávání a třídění dat. Velká část zákazníků nakupujících hledá zboží pomocí technologií, které jsou k tomu účelu přímo určené a umožňují snadné řazení a filtrování hledaných položek. Lídry na českém trhu jsou servery Heureka.cz a  Seznam Zbozi.cz. NetNews eShop vytváří automatické exporty zboží na tyto servery.

 

Zboží Heureka

 

Design, který si získá pozornost zákazníků

DesignProhlédněte si naše reference. Design prodává. Grafický návrh eshopu je velice důležitým faktorem pro objem Vašich budoucích tržeb. Kvalita designu má přinejmenším stejný vliv jako úsilí, které věnuje firma interiérům své prodejny. Podle vzhledu Vašeho eshopu bude návštěvník hodnotit předpokládanou kvalitu zboží i poskytovaných služeb. Profesionalita a nápaditost designu se Vám vyplatí.

 

Komplexní služby

Podle vašich potřeb pro vás můžeme zajistit kompletní realizaci všech služeb souvisejících se spuštěním internetového obchodu. Zajistíme nejen samotnou realizaci, ale také instalaci na server, úvodní zadání obsahu, registraci do vyhledávacích katalogů, optimalizaci pro fulltextové vyhledávače, poradenství, atd.

 

ServerPro zajištění spolehlivého a rychlého chodu služby provozujeme vlastní servery umístěné na páteřní síti Internetu. Internetový obchod provozujeme formu SaaS (Software as a Service), to znamená, že zajišťujeme a garantujeme celkový chod služby. Nabízíme také veškeré další doplňkové služby.

 

 

Neustálý vývoj, automatický upgrade

NetNews eShop se neustále vyvíjí s potřebami našich zákazníků a s rozvojem možností současných technologií. Upgrade nových verzí u eshopů hostovaných na našich serverech je automatický.

 

Modularita, snadná rozšiřitelnost

ModularitaNevíte, jaké moduly a funkce budete potřebovat za dva roky? S NetNews na tom nezáleží - moduly si můžete průběžně doplňovat. Můžete si vybrat z řady doplňkových modulů, které pokrývají většinu standardních potřeb nebo si nechat vytvořit zakázkový modul podle vlastní specifikace.

 

Nezávislost na operačním systému

Administrátorské rozhraní internetového obchodu je optimalizováno pro prohlížeče Firefox, Internet Explorer, Chrome. Systém můžete provozovat na platformách Windows, Linux, Unix, Mac a dalších.

 

Windows Mac Linux

 

Nízká cena

Nízká cenaNeustále hledáme způsoby jak snížit náklady (a tím i cenu pro koncového zákazníka) při zachování nejvyšší kvality. NetNews eShop tak můžete získat za cenu řádově nižší než u konkurenčních nabídek.

 

Sledujeme změny legislativy ČR

LegislativaVšechny moduly jsou koncipovány tak, aby bylo možné pružně zapracovat libovolné legislativní změny nejen v České republice.

 

Plánujete vlastní e-shop?

Spoustu užitečných tipů najdete v článku Jak založit internetový obchod.

Proč my?

 

Jednoduchost

JEDNODUCHÉ OVLÁDÁNÍ

Zjednodušování je naše posedlost.

STABILITA

12 let vývoje a podpory.

VŽDY AKTUÁLNÍ

Automatické, pravidelné aktualizace.

 

Styl

MODERNÍ DESIGN

Aby si vaši návštěvníci řekli: WOW!
PROFESIONÁLNÍ FOTOGRAFIE

Interiéry, exteriéry, postprodukce.

VARIANTNÍ NÁVRHY
Několik variant grafických návrhů.

 

Funkčnost

RESPONZIVNÍ WEBY

Připraveno pro tablety a mobily.
SOFTWARE JAKO SLUŽBA

Zajistíme vše potřebné.
SEO OPTIMALIZACE

Výborná podpora SEO, statistiky.

Vybraní klienti


Podporovaná řešení