Proč zvolit redakční systém NetNews

Jednoduché ovládání!

Nenuťte své zaměstnance absolvovat školení a semináře systémů se složitou administrací, ze kterých se budou vracet zmatení a frustrovaní. Pořiďte jim raději systém NetNews, který je tak intuitivní, že ho během několika minut zvládne i uživatel začátečník. Zjednodušování ovládání na maximum nás baví.

 

SEO - optimalizace pro fulltextové vyhledávání

Optimalizaci pro vyhledávače věnujeme velkou pozornost. K čemu Vám bude krásný web, který návštěvníci nenajdou? Zobrazí se váš web ve hlavních vyhledávačích po zadání nejdůležitějších klíčových slov? Máte k dispozici komplexní nástroj pro grafickou analýzu návštěvnosti? Redakční systém NetNews využívá mnoho technik, které umožňují kvalitní zaindexování webu do vyhledávačů. Většina z nich funguje automaticky na základě vloženého obsahu, takže uživatel systému nemusí mít žádné znalosti z oboru SEO. Kromě toho nabízíme také nadstandardní balíček SEO optimalizace Profi, jehož součástí je analýza, definování vhodných klíčových slov, provedení optimalizace, vyhodnocení ve stanovených časových intervalech a zaslání závěrečného reportu.

Google Seznam

 

SEO optimalizace - "hezké URL adresy"

Jedním z faktorů pro dobré zaidexování webu do vyhledávačů jsou "hezké URL adresy" (nebo také SEO friendly URLs, Cool URLs apod.). Redakční systém NetNews Publisher podporuje nejnovější typ „hezkých“ URL adres. Váš web v systému NetNews má stejně hezké adresy jako u toho nejpečlivějšího kodéra vytvářejícího ručně stránky. Adresy si můžete zvolit sami nebo jsou automaticky vygenerovány podle názvů sekcí a článků.


Spolehlivost ověřená léty praxe

Na jádru NetNews běží spolehlivě již řadu let mnoho webů a ovládání administrátorského rozhraní je ověřeno uživateli z mnoha různých firem a oborů.


Design, který si získá pozornost návštěvníků

WebdesignProhlédněte si naše reference. Grafický návrh webu je velice důležitým faktorem, podle kterého návštěvníci webu hodnotí firmu jako celek i předpokládanou kvalitu poskytovaných služeb. Kvalita designu má přinejmenším stejný vliv jako úsilí, které věnuje firma interiérům své firmy. Profesionalita a nápaditost designu se Vám vyplatí. Grafický vzhled webu implementujeme do redakčního systému pomocí šablonového systému. Rozhodnete-li se v budoucnu pro změnu nebo modernizaci grafického vzhledu, stačí pouze změnit zobrazovací šablonu - celý obsah webu se všemi články zůstane zachován.

 

Komplexní služby

Vlastní serveryPodle vašich potřeb pro vás můžeme zajistit kompletní realizaci všech služeb souvisejících se spuštěním redakčního systému. Zajistíme nejen samotnou realizaci, ale také instalaci na server, úvodní zadání obsahu, registraci do vyhledávacích katalogů, optimalizaci pro fulltextové vyhledávače, poradenství, atd.

Pro zajištění spolehlivého a rychlého chodu služby provozujeme vlastní servery umístěné na páteřní síti Internetu.

Zajišťujeme také další doplňkové služby.

 

Neustálý vývoj, automatický upgrade

Redakční systém NetNews se neustále vyvíjí s potřebami našich zákazníků a s rozvojem možností současných technologií. Upgrade nových verzí u redakčních systémů hostovaných na našich serverech je automatický.

Modularita, snadná rozšiřitelnost

ModularitaNevíte, jaké moduly a funkce budete potřebovat za dva roky? S NetNews na tom nezáleží - moduly si můžete průběžně doplňovat. Můžete si vybrat z řady doplňkových modulů, které pokrývají většinu standardních potřeb nebo si nechat vytvořit zakázkový modul podle vlastní specifikace.


Široká nabídka funkcí

Široká nabídka standardních modulů spolu s možností vypracování zásuvných zakázkových modulů umožňuje realizovat prakticky jakýkoli požadavek zákazníka.

Nezávislost na operačním systému

Redakční systém je optimalizován pro prohlížeče Chrome, Firefox, IE a další. Systém můžete provozovat na platformách Windows, Mac, Linux a dalších.

Windows Mac Linux


Dostupná cena

Nízká cenaNeustále hledáme způsoby jak snížit náklady (a tím i cenu pro koncového zákazníka) při zachování nejvyšší kvality. Srovnejte si poměr ceny a výkonu NetNews s konkurenčními nabídkami. Budete příjemně překvapeni.

Proč my?

 

Jednoduchost

JEDNODUCHÉ OVLÁDÁNÍ

Zjednodušování je naše posedlost.

STABILITA

12 let vývoje a podpory.

VŽDY AKTUÁLNÍ

Automatické, pravidelné aktualizace.

 

Styl

MODERNÍ DESIGN

Aby si vaši návštěvníci řekli: WOW!
PROFESIONÁLNÍ FOTOGRAFIE

Interiéry, exteriéry, postprodukce.

VARIANTNÍ NÁVRHY
Několik variant grafických návrhů.

 

Funkčnost

RESPONZIVNÍ WEBY

Připraveno pro tablety a mobily.
SOFTWARE JAKO SLUŽBA

Zajistíme vše potřebné.
SEO OPTIMALIZACE

Výborná podpora SEO, statistiky.

Vybraní klienti


Podporovaná řešení