Vkládání a úpravy článků

Vložení nového článku na web probíhá v těchto krocích:

 

  1. Přihlášení do administrátorské části redakčního systému
  2. Volba sekce, do které chceme článek vložit
  3. Kliknutí na tlačítko "Přidat nový článek"
  4. Do formuláře zadáme nadpis a text článku a klikneme na tlačítko "Přidat".

 

Při editaci staršího článku postupujeme obdobně. Ze seznamu článků zvolíme ten, který chceme upravit a klikneme na tlačítko "Zvolit článek". Poté, co se zvolený článek zobrazí, klikneme na tlačítko "Editovat článek". Po provedených změnách potvrdíme tlačítkem "Upravit".


(kliknutím otevřete obrázek v plné velikosti)

Připojování fotografií (obrázků) a příloh

Obrázek nebo fotografii připojíte k článku kliknutím na tlačítko "Připojit fotografi" pod článkem. Do formuláře vepíšete název obrázku a vyhledáte z disku obrázek, který chcete připojit. Po kliknutí na tlačítko "Přidat" je obrázek připojen k článku.


Ke každému článku lze připojit libovolný počet obrázků a fotografií. Obrázky můžete kdykoli přejmenovat, nahradit jinými obrázky nebo měnit jejich pořadí.


Stejný postup platí při připojování příloh ke stažení. Stačí kliknout na tlačítko "Připojit soubor" a další postup je obdobný.


Chcete-li vložit obrázek přímo do textu tak, aby jej text obtékal, použijte funkci vestavěného editoru textů.


(kliknutím otevřete obrázek v plné velikosti)

Sekce - tvorba struktury webu

Jako sekci označujeme tematickou skupinu článků – např. Aktuality, Nabídka služeb, Kontakty, atd. Struktura sekcí může být i víceúrovňová, např. pokud vytvoříme pod sekcí „Stavebniny“ 3 podsekce „Střešní krytiny“, „Obklady“ a „Střešní okna“, vytvořili jsme druhou úroveň podsekcí. Počet úrovní podsekcí je neomezený.


Sekci hlavní (tedy první) úrovně vytvoříme kliknutím na tlačítko „Přidat hlavní sekci“. Podsekce vytvoříme kliknutím na odkaz „přidat podsekci“. Sekce i podsekce můžeme kdykoli přejmenovat, můžeme pro ně zapnout nebo vypnout diskusní fórum nebo jim můžeme přiřadit tzv. „externí odkaz“ (tedy link odkazující mimo obsah redakčního systému).
Sekce můžeme také kdykoli s celým obsahem (tedy i se všemi články) přesunout na jiné místo ve struktuře webu. Sekce můžeme samozřejmě také i s celým obsahem smazat.

Uživatel s nejvyšším oprávněním může také vybrané důležité sekce zamykat a zabránit tak uživatelům s nižším oprávněním tyto sekce editovat. Uživatelům s nejnižším oprávněním „redaktor“ můžeme přidělit přístup pouze do vybraných sekcí.


(kliknutím otevřete obrázek v plné velikosti)

Editace uživatelských účtů

V redakčním systému NetNews můžete snadno vytvořit pro každého oprávněného zaměstnance (nebo autora příspěvků) samostatný uživatelský účet a přidělit mu taková práva, která bude potřebovat.

Nový uživatelský účet vytvoříte kliknutím na tlačítko „Přidat uživatele“. Kromě přihlašovacích údajů zadáte úroveň oprávnění (redaktor, šéfredaktor, vydavatel, správce). U uživatelského účtu typu „redaktor“ a „šéfredaktor“ zvolíte, zda bude mít právo editovat sekce (uživatelé s vyšším oprávněním mají tuto možnost automaticky). Uživatelům s nejnižším oprávněním „redaktor“ také můžete přidělit přístup pouze do vyhrazených sekcí.

Podrobný seznam činností, které jsou povoleny pro jednotlivé úrovně uživatelských účtů, je součástí nápovědy redakčního systému.


(kliknutím otevřete obrázek v plné velikosti)

Proč my?

 

Jednoduchost

JEDNODUCHÉ OVLÁDÁNÍ

Zjednodušování je naše posedlost.

STABILITA

12 let vývoje a podpory.

VŽDY AKTUÁLNÍ

Automatické, pravidelné aktualizace.

 

Styl

MODERNÍ DESIGN

Aby si vaši návštěvníci řekli: WOW!
PROFESIONÁLNÍ FOTOGRAFIE

Interiéry, exteriéry, postprodukce.

VARIANTNÍ NÁVRHY
Několik variant grafických návrhů.

 

Funkčnost

RESPONZIVNÍ WEBY

Připraveno pro tablety a mobily.
SOFTWARE JAKO SLUŽBA

Zajistíme vše potřebné.
SEO OPTIMALIZACE

Výborná podpora SEO, statistiky.

Vybraní klienti


Podporovaná řešení